2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Könyv a tökéletes kikapcsolódáshoz - remek akció indult

Kivételes lehetőség! Az Ypsos Kiadó akciójában június 20-tól 2990 Forintért rendelhető meg a 400 oldalas Mélyinterjúk 2. című könyv, ráadásul a kiadó postaköltséget is elengedi!

A nyár legizgalmasabb gyűjteménye tökéletes kikapcsolódást tartogat a kánikulában! Rendeljen még ma az új kötetből, mert az akció kizárólag június 30-ig tart!

Ráadásul most a Mélyinterjúk kötet első részét is akciós áron – 2800 forint – a rendelheti meg, a kettő együttes rendelése esetén pedig további kedvezményeket – 5790 forint – biztosítanak. 

Info ITT a remek akcióról.

A Mélyinterjúk 2. ezúttal 45 beszélgetést tartalmaz 400 oldalon!

A kiadvány most is, mint az előző kötet esetében, kendőzetlenül meséli el a sztárok magánéleti gondjait, küzdelmeit. Mindennapi bánatok, mosolyok, sikerek és kudarcok - ismert és elismert emberek vallomásai. Árnyék és fény, bűn és bűnbánat, az emberi lélek mélyéről. A legnagyobb sztárok - ahogyan még nem láttuk őket. Természetes emberi hangok a bulvárcirkusz közepén.

A kötet szereplői: Alapi István, Auth Csilla, Balassa Gábor, Benkő Péter, Béres Ilona, Bodrogi Gyula, Caramel (Molnár Ferenc), Cseh Tamás, Dolhai Attila, Dorogi Gabriella, Epres Panni & Benedek Tibor, Erőss Zsolt, Flipper Öcsi, Gáspár Laci, Joós István, Kassai Viktor, Klausmann Viktor, Kassai Viktor, Kasza Tibor, Kefir (Kecskés Tibor), Kiki (Patkó Béla), Király L. Norbert, Kiss Zoltán Zéro, Koltai Róbert, Dr. Lenkei Gábor, Lola & Brasch Bence, Malek Miklós, Máté Kriszta, Nemcsák Károly, Nyári Károly, Oláh Gergő, Payer András, Radics Gigi, Rippel Ferenc, Santiago Segura (Torrente), Sebestyén Balázs, Somló Tamás, Szekeres Adrien, Szily Nóra, Szolnoki Péter, Tihanyi Tóth Csaba, Tóth Vera, Vámos Erika, Várkonyi András, Zsidek László, 4 For Dance.

A könyv előszavát Szily Nóra írta.

„Sokan azt hiszik, hogy kérdezni könnyű... De gyakran bizony csak: „...fecseg a felszín, hallgat a mély..." Épp ez a tét. Ha az ember komolyan veszi.
Interjút készíteni valakivel nem csupán egy naptárba beírt időpont, egy randevú, egy együtt elfogyasztott kávé.
Megszólaltatni és MEGMUTATNI valakit: rákészülés, hangolódás, elmélyülés. A jó kérdező háttérbe helyezi önmagát, nem a látszás, hanem a láttatás lesz számára a lényeg. Némiképp saját határait is feloldja a másikban. Jómagam néha úgy érzem, hogy azokban a pillanatokban, amikor beszélgetek – kicsit azzá válok, aki az alanyom.
Andrásnál is ezt érzem.
Andrásban is ezt kedvelem.
Andrásnak is ezért nyíltam meg.
És valószínű, mindannyian így érezték – tán megfogalmazatlanul - akik ebben a könyvben szerepelnek.
Nincs egyetlen igazság, egyetlen út a sikerhez, a népszerűséghez. Sokfélék vagyunk, és a lényeg épp ez – felfedni azt, hogy mennyi szín, érzet, hangulat létezik az „egyfélék" – az ismertek kapcsán. Milyen eltérő sorsok, választások, tévedések, sikerek, kudarcok vezetnek oda, hogy valaki kiválik a tömegből, és neve egyszer csak jelentéssel bír. Kivált rajongást vagy utálatot, válik példaképpé, vagy épp elkerülendővé.
András kíváncsi volt ránk. Jó volt a tükrébe nézni. Őszintén..."

- zene.hu -
 

[2013.06.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még