Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Angyalasztrológia Januárra

Közzétéve: 2009. 01. 03. Írta: Nagy Teréz
Értékelés
Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!
AngyalKos

Nagyobb elismerésre, és olyan lehetőségekre vágyik, ahol megmutathatja kreativitását. Már eddig is úgy érezte, hogy erőfeszítéseit nem értékelik eléggé, de ez most felerősödik önben és nem kizárt, hogy új lehetőségek után néz. Eredményeket még ne várjon, de tartsa nyitva a szemét! Kérje: Hachamel (az út megtalálása) és Asinel (a szerencse) angyalok segítségét.



Angyal
Bika

Viszonylag nyugodt időszak ez, amiben átgondolhatja terveit, elképzeléseit. Elsősorban a munkájával és anyagi helyzetével kapcsolatos kérdésekre keresi a megoldásokat. A cselekvés ideje még nem jött el, de ha tudja, hogy mit szeretne, akkor a kellő pillanatban, tud majd élni a lehetőségekkel. Kérje: Ashtiel (az áttekintés) és Eguel (az önuralom) angyalok segítségét.


Angyal
Ikrek

Lehetséges, hogy vannak olyan ügyei, amiket elodázott és most kénytelen lesz velük foglalkozni. Sőt, ha valamit másképpen szeretne elintézni, vagy más megoldást tart üdvözítőnek, hamarosan kap lehetőséget a korrigálásra. Egyelőre gondolja át, mik a legégetőbb teendői. Kérje: Ambriel (a tudás) és Schimschiel (a mindennapi élet) angyalok segítségét.


AngyalRák

Mintha egy moziban ülne, úgy szemléli az ön körül zajló eseményeket. Nem részese a történéseknek, ami lehet, hogy kicsit idegesíti, de inkább egykedvűvé teszi. Jobb, ha most nem erőltet semmit, pihenjen, és nemsokára visszanyeri tetterősségét! Kérje: Hanael (a világ rendje) és Samuel (a pihenés) angyalok segítségét.



AngyalOroszlán

Talán ez az év meghozza azokat a változásokat munkájában, amire már régóta vágyik. Mindenesetre biztosan lesznek kínálkozó lehetőségek, a kérdés csak az, hogy mennyire felelnek meg önnek. Nem kell elhamarkodottan döntenie, és cselekednie még korai lenne! Kérje: Melathiel (az életút megtalálása) és Zaphkiel (az elmélkedés) angyalok segítségét.



AngyalSzűz

Hamarosan döntést kell hoznia néhány fontos kérdésben, így használja ezt a hónapot arra, hogy okosan mérlegeljen! A nagyobb felelősségvállalás elkerülhetetlen, akár egy új vállalkozásról, esetleg gyermekvállalásról, vagy szerelemi életével kapcsolatos kérdésről van szó. Kérje: Lamachael (az erő) és Liriel (a bölcsesség) angyalok segítségét.






Angyal
Mérleg

Talán lesz ideje egy kicsit lazítani, a tavalyi hajrá után. Ha teheti, utazzon el, a környezetváltozásra szüksége lenne. Az igazi „pörgés” csak a következő hónapban indul be, de addigra pontos elképzelései kell, hogy legyenek, akkor sikerre viheti ügyeit. Kérje: Stamiel (a siker) és Zerosiel (a világosság) angyalok segítségét.


Angyal
Skorpió

Lehet, hogy kicsit önmarcangolósan kezdődik az éve. Vajon mindent jól tett, élt a lehetőségeivel, biztosan ezen az úton kell járnia? Valójában ezek a kérdések mindnyájunkban felmerülnek, és biztosan követünk el hibákat is. Tudjuk be annak, hogy nem vagyunk tökéletesek, és lépjünk tovább! Kérje: Hestiel (megbékélés saját magunkkal is) és Fenel (a kegyelem) angyalok segítségét.


Angyal
Nyilas

Hivatásában számítanak önre, és anyagilag kedvezőbbnek ígérkezik ez az éve. Ami most fontos, az az, hogy meg kell tudnia szabadulni néhány idejét múlt, feleslegesen dédelgetett dologtól az életében. Elengedés, és nem csak, vagy nem elsősorban fizikai szinten! Kérje: Auretiel (a gyógyulási folyamatok) és Asmodel (a kozmikus szeretet) angyalok segítségét.



Angyal
Bak

Gyökeres változások, lehetőségek, olyanok is, amiről talán már le is mondott, ezt ígéri az éve. Persze, csak azok érintik meg igazán, amik az ön szigorú és racionális szűrőjén átjutnak! A vágyai, és jelenlegi helyzete között feszülő ellentétek, feloldására hamarosan kínálkozik lehetőség. Kérje: Verchiel (az életfeladat) és Tattwaiel (az öröm) angyalok segítségét.



Angyal
Vízöntő

Ötletei, elképzelései megvalósításáért áldozatokat kell hoznia, de ezt tudja. A siker érdekében, világosan fogalmazza meg, hogy mit is szeretne valójában. Lehet, hogy magányosnak, vagy elhagyatottnak érzi majd magát, de vannak helyzetek, amikor szükségünk van egy kis elvonulásra. Kérje: Miguel (az állhatatosság) és Katzachiel (az elmélyülés) angyalok segítségét.



Angyal
Halak

Ha merőben új dologba vág bele ebben az évben, át kell szerveznie, eddig megszokott életét. Persze, ez nem mentes a feszültségektől, és lesznek pillanatai, amikor úgy érzi nem éri meg. Támaszkodjon ilyenkor társára és barátaira, akik ön mellett állnak, és ne adja fel! Kérje: Beleguel (új életszakasz) és Malequiel (a tanács) angyalok segítségét.



Készítette:

Nagy Teréz


Okl. Asztrológus
06/30 922-53-43
Angyal