nlc.hu
Sztárok
Niki álma valóra vált

Niki álma valóra vált

Gallusz Niki újra főszerepet kapott a Madách Színházban, ráadásul egyszerre kettőt. Andrew Lloyd Webber musicaljében, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban ő alakítja a narrátort és Potifár feleségét is felváltva Ladinek Judittal és Polyák Lillával.

Életemben először, tizenkilenc évesen a Madách Színház nagyszínpadán álltam, telt házas nézőtér előtt, méghozzá a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalben, amelyet aztán egy éven át játszottunk emlékezett a színésznő.Pánikroham tört rám, annyira izgultam. Számomra ez most nagyon megható dolog, hiszen nem gondoltam volna akkor, hogy egy szép napon ugyanennek a musicalnek mindjárt két női főszerepét is megkapom majd.

Niki számára nagyon nagy öröm ez a kihívás, teljes erőbedobással készült a bemutatóra, és a siker sem maradt el. A darab főbb férfiszerepeiben Nagy Sándor, Puskás Peti, Serbán Attila, Gesztesi Károly és Gáspár Laci áll színpadra, a musicalt Szirtes Tamás rendezi.

A színésznő-énekesnő a nyári szünetben sem unatkozik, hiszen zenekara, a Club 54 továbbra is járja az országot, de ő a fiúk nélkül is látható, hiszen rendszeres résztvevője a Máté Péter-emlékturnénak és a Dívák-koncertsorozatnak is. Ezekre az utazásokra mindig magával viszi kedvencét, Babát, a törpeuszkárt, amely már annyira megszokta a turnébuszokat, hogy a csapatnak szinte fel sem tűnik a jelenléte. Hazatérve két egyiptomi macska várja Nikit, és gondoskodnak arról, hogy a gazdinak mindig jókedve legyen a lakásban.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top