Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Elhagyott a férfi? Ezért tette:

Közzétéve: 2021. 01. 02. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 1235 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miért hagyják el a férfiak jelentősebb együttélés után egy fiatalabb nő kedvéért életük párját, avagy miért keresik a fiatal hölgyek érett férfiak társaságát?

 
Ha egy kapcsolatban a karmikus funkciónak megfelelően került sor egy elkötelezettségre, azaz a férfi választott nőül társat magának, akkor annak a valószínűsége, hogy ez a kapcsolat felbomlik sokkal kisebb, mint ellenkező esetben. Az a nő, aki saját elhatározásából döntött úgy, hogy feleségül megy egy férfihoz, azaz elfogadta a férfi választását, ha nem is mindig tudatosan, de tisztában van női mivoltával. Ennek egyik jellemző megnyilvánulása volt a "vágy a szeretett férfi után", amely ezt követően átmegy "vágy a gyermek után" állapotba. Persze a férfi utáni vágy sem oszlik szét, csak más minőségbe csap át, mégpedig a férfi tiszteletébe. A nő felnéz urára, és egyfajta boldog szolgaszerepet vállal magára. A férfi biztonságot nyújt a feleségének és szereti őt.
 
Kölcsönösen erősítik, táplálják egymást: a férfi oltalmazza nőt a világból érkező "támadásokkal" szemben, a nő meleg otthont biztosít a munkában megfáradt férfinak. Az egésznek az a lényege, hogy a nő ezen viselkedésével erősíti a férfi szellemiségét, a férfi pedig erősíti a nőben a vágyat a gyermek iránt. Egy ilyen az állapotnak minimális gyümölcse a boldog családi fészek, amelyben mindenki jól érzi magár, és ahová előbb-utóbb, de inkább előbb megérkezik a kis jövevény...

A gyermek megjelenésével karmikusan jelentős - megbonthatatlan - kötelék jön létre az addig is jól működő férfi-nő kapcsolatban. Ez tehát tovább javítja az együtt maradás esélyeit. Rögtön hozzá kell azonban tenni, hogy csak abban az esetben van így, ha a kapcsolat és a gyermekvállalás nem egyéni célokat szolgál(t). Ha azonban egy kapcsolatban a nő valamilyen sajátosan értelmezett önmegvalósítási okokból nem táplálja a férfi szellemiségét, hanem mintegy elszívja azt, akkor az a férfi egy idő után kezdi rosszul érezni magát. A kardhüvely kezd egyre szűkebbé válni, a kard nem érzi jól magát benne. Nem egy esetben a kardhüvely összecsap magával a karddal, és kard módjára kezd támadni. Naná, hogy a kard nem hagyja annyiban, csakhogy ebben a küzdelemben mindenki sérül. A férfi, akivel szemben megszűnik a nő tisztelete, akit gyermek módjára kezelnek (állandóan dorgálják, kioktatják), keres magának olyan másik nőt, akinél helyreáll a karmikus rend. Mivel ez többnyire a fiatal nők körében található meg, ezért nem kell azon csodálkozni, hogy az idősebb férfiak fiatal lányokkal gyógyítják megcsappant szellemiségüket. Ezek a lányok ugyanis felnéznek az érett férfiakra, tisztelik, csodálják őket. Ez a férfiban lángra gyújtja a pislákolóvá fojtott szellemiséget, és végre újra igazi férfinak érezheti magát...

A magát férfinak érző férfi, pedig a csillagokat is képes lehozni kedvesének. A fiatal nő boldog lesz, mert sikerélménye van, biztonságban és nagyon szeretettnek érzi magát. (Csoda tehát, hogy a fiatal nők egy része vonzódik az érett férfiakhoz?) Mindenki nyert, csak az otthagyott feleség nem. De ő is. Kapott egy nagyon komoly figyelmeztetést, hogy valami nem stimmel a karmikus funkciókat illetően. Ha ezt veszi, akkor és képes újra nővé válni, akkor hamarosan párra lel. Büszke lesz arra, hogy nő lehet, s nem arra vágyik majd, hogy a férfit maga alá gyűrje.
Forrás: Ezoterikus.hu