Sport

2014.04.11. 15:15

Teke: Duplán az FTC ellen

Zalaegerszeg - Ritka alkalom, hogy egyazon napon, ráadásul hazai környezetben lépjen pályára mindkét élvonalbeli tekecsapatunk.

Kerkai Attila

Szombaton márpedig így lesz, köszönhetően az FTC vendégjátékának.

A Ferencváros női és férfi csapata is a Szuper Liga tagja, így kézenfekvő a fővárosiak részéről, hogy egy úttal „intézze el" az egerszegi vendégjátékot. A sort a ZTE-ZÁÉV TK–FTC női mérkőzés nyitja szombaton 10 órától. A zalai csapat második helyezése már biztos, azonban az aranyért is harcban áll, ehhez viszont le kell győznie a zöld-fehéreket. Csak ebben az esetben érhető ugyanis el, hogy a két hét múlva sorra kerülő utolsó fordulóban a jelenleg listavezető Rákoshegy I és a ZTE-ZÁÉV találkozója aranycsatának „nemesüljön". Aki ott nyer, bajnok lesz, aki veszít, a második.

A férfiaknál az 1-4. helyért zajló rájátszás újabb körében a ZTK-FMVas 13 órától szintén az FTC-t fogadja. A ZTK csapata már szintén bebiztosította magának a második helyezést és se előrébb, sem pedig hátrébb már nem kerülhet. A múlt héten a két csapat a fővárosban találkozott és 6:2-es zalai siker született, de idehaza sem lehet lazítani. Az z FTC-nek is vannak jó játékosaik, akik sok kellemetlenséget is okozhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!