Telekom Veszprém

2014.04.12. 14:36

Magyar Kupa: döntőben az MKB-MVM Veszprém!

A várakozásoknak megfelelően döntőbe jutott az MKB-MVM Veszprém KC a kézilabda Magyar Kupában.

Horváth Gábor

A Gyöngyös volt az MKB-MVM Veszprém KC ellenfele a Magyar Kupa idei négyes döntőjének első napján a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban. Az esemény első elődöntőjében a gyöngyösiek jutottak előnyhöz, Debreczeni Dávid talált be, Iváncsik Gergő egyenlítette ki az állást. A folytatásban a bakonyiak fordítottak, majd a várakozásoknak megfelelően fokozatosan növelték a különbséget. A 10. percben 5:2-őt, a 20.-ban 12:6-ot mutatott az eredményjelző. A pihenőig kilencgólos előnyt dolgozott ki az MKB-MVM.

Fordulás után gyorsan tíz találatra nőtt a különbség. A játék képe nem változott, a bakonyiak fölényben voltak, a Gyöngyös viszont derekasan küzdött. Volt is egy fellángolása a Heves megyeieknek, akik persze ezzel együtt a nagyarányú vereséget már nem tudták elkerülni.

Eredmény, Magyar Kupa elődöntő: MKB-MVM Veszprém KC-Gyöngyösi KK 35:23 (20:11). A góllövők: Vilovski és Jamali 5-5, Ruesga, Ugalde és Sulic 4-4, Gulyás, Iváncsik T., Ilic és Chema 3-3, Iváncsik G. 1, illetve Varsandán és Hajdu 5-5, Iváncsik Á. 4, Debreczeni 3, Sándor és Frey 2-2, Szalafai és Koller 1-1.

A másik mérkőzésen: Tatabánya-Pick Szeged 23:32 (11:15). A finálé vasárnap 12.50-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!