Sport

2014.04.12. 15:13

Magabiztos győzelmek a Ferencváros ellen

Hazai környezetben szerepeltek a Szuper Ligában a zalai tekecsapatok. A ZTE ZÁÉV női, és a ZTK FMVas férfi csapata egyaránt a Ferencvárosi TC ellen lépett pályára. Igazából a hölgyek találkozójának volt tétje, hazai siker esetén, még versenyben marad a ZTE ZÁÉV a bajnoki címért.

Zalai Hírlap

Jól kezdték a találkozót a vendéglátók. Az első körben Szabó biztosan Mátyás  fölényesen verte ellenfelét. Meglepetésre a csapat egyik legjobbja Csurgai kapott ki. A második körben  a fővárosiak mindent beleadtak, a mintegy 100 fás hátrányuk ledolgozására, csekély esély mutatkozott. A meccspontok megszerzése  esetén  döntetlenre  még hozhatták  a találkozót. A páros csaták közepén még élt  számukra a  remény. Hazai oldalon Airizer, Kovács jól hajrázott, így végül is fölényessé vált  a  zalai győzelem. A bajnoki címről, az utolsó forduló dönt, amelyben  a ZTE ZÁÉV a  Rákoshegy I. vendége lesz a fővárosban, amelyik csapat nyert övé az  aranyérem. 

ZTE ZÁÉV – Ferencvárosi TC  6:2 (3244:3144).

A hölgyek után rögtön a  férfiak léptek pályára. A ZTK FMVas -  Ferencváros csatának érdemben nem volt tétje.  A zalaiak már biztos másodikak a bajnokságban, a  fővárosiak már  a 4. helyen zárnak. Fehér László, a hazaiak  játékos-edzője érthető okból több fiatalnak is bizonyítási lehetőséget  adott. A  fiatalok nem is  hagyták cserben mesterüket. Közülük Pákai teljesített a legjobban 619 fás teljesítményével csapata legjobbjának bizonyult , de  Pintér és Kozma is helytállt. Az egerszegi csapatban  a biztos kezdőnek számító  Nemes,  Járfás Sz.,  Fehér L.  is jól  dobott.  A hazaiak nem érezték meg Farkas S., Fehér Z.,  Botházy hiányát.   Remek teljesítménnyel megsemmisítő vereséget mértek  a  fővárosiakra.

ZTK FMVas – Ferencvárosi TC  8 : 0 (3494 : 3220).

Címkék#teke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!