Rendőrségi

2014.04.14. 07:26

Mérkőzésen, kocsmában verekedtek Szombathelyen

A rendőrök vasárnap este Szombathelyen, a Rohonci úton garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították B. Imre, 52 éves helyi lakost.

A férfi ellen a Szombathelyi Haladás -  Budapesti Honvéd labdarúgó-mérkőzésen, szurkolóként tanúsított magatartása miatt büntetőeljárás indult, mert egy félig telt műanyag söröspoharat a futballpálya előtti futópályára hajított, majd két biztonsági őrt is bántalmazott.

Az egyik szombathelyi borozóból egy szemtanú tett bejelentést 2014. április 13-án 19 óra 30 perckor a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, hogy egy férfi az alkalmazottat bántalmazta és a berendezést is megrongálta.

A járőrök a helyszínen elfogták és garázdaság vétség bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították H. Zoltán, 51 éves szombathelyi lakost, akivel szemben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!