Foci

2014.04.18. 14:35

A Puskás Akadémia legyőzte a Panathinaikoszt

A címvédő Real Madrid kétgólos sikert aratott a háromszoros győztes Budapest Honvéd felett a 17 éven aluliak számára hetedik alkalommal kiírt Puskás Suzuki Kupa utánpótlás-labdarúgótorna pénteki nyitófordulójában.

Matók János

Puskás Akadémia–Panathinaikos 2-1 (2-1)

Felcsút, 1000 néző. Vezette: Szilasi (Lémon, Szalai).

Puskás Akadémia: Boros – Gőbölös, Kertai (Nagy), Csonka, László – Damásdi (Magyari), Sallai (Szabó), Ayrton, Erdei (Hursán) – Péter (Mezőssy), Óvári. Vezetőedző: Vincze István).

Panathinaikos: Vasilas – Stratigis, Zikos, Chrysikos, Servilakis (Samios) – Touroukis, Mingos, Balatsouras, Chatzigiovannis (Pispas) – Lamprou (Papanikolaou), Merai (Thfocharis). Vezetőedző: Kostas Fratzeskos.

A gólok története, 23. perc: Zikos buktatta Óvárit, amiért kiállították, a büntetőt Sallai értékesítette, 1-0. 30. perc: Chatzigiovannis 18 méterről kilőtte a jobb felső sarkot, 1-1. 38. perc: László 23 méterről a felső lécet találta el, a kipattanó labdát Sallai továbbította a kapuba, 2-1. A folytatásban a görögök emberhátrányban sem adták fel, kiegyenlített volt a játék, helyzetek mindkét kapu előtt voltak, de az eredmány már nem változott. A Puskásban lázas betegsége miatt nem léphetett pályára a Real Madrid által nyáron szerződtetni kívánt Tajti Mátyás. A B csoport nyitányán: Real Madrid–Bp Honvéd 2-0. Szombaton: Real Madrid–Melbourne FI 12 óra, Puskás Akadémia–Dinamo Zagreb 14,15. Vasárnap: Panathinaikosz–Dinamo Zagreb 14 óra, Bp Honvéd–Melbourne FI 16,15.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!