Foci

2014.04.21. 15:05

NB III: a Videoton FC II vendéglátóként, a Csákvár vendégként ütötte ki a riválisát

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, a Közép csoportban a Videoton II végig fölényben játszott, és Elek Bence mesternégyesének köszönhetően kiütötte a Bölcskét. A nyugati csoportban a Csákvár Mihály Dávid triplájával győzött Körmenden.

Matók János

Videoton FC II - Bölcskei SE 5-1 (2-1).

Sóstói Stadion, 70 néző, vezette: Móri Tamás.

Videoton II: Gábor Thiago, Leo, Jankovics, Baracskai Hudák(Sejben), Papp Gyurcsó, U. Nikolics(Farkas), Molnár T. (Alex) Elek. Vezetőedző: Vítor Campelos.

Bölcske: Cseri Miskovicz, Kőkuti, Féhr, Blatt Tóth J. (Süvöltős), Fröhlich (Höss), Budai, Laták, Eisenberger Farsang(Szili). Vezetőedző: Kindl István.

Az esélyesként pályára lépő Vidi a 16. percben egy szerencsés góllal megszerezte a vezetést: Elek 15 méteres lövése megpattant Kőkutin, ez megtréfálta Cserit, aki így tehetetlennek bizonyult, 1-0. A 29. percben Elek nagyszerűen ugratta ki Gyurcsót, a gyors szélső lövésébe a vendégek kapusa ugyan még belekapott, de védeni már nem tudott, 2-0. Hét perccel később egy jól eltalált lövéssel szépítettek a vendégek: Fröhlich 25 méterről tüzelt, a labda a felső kapufáról a hálóba vágódott, 2-1. A szünetben egyre rosszabbra fordult az idő, félő volt, félbeszakad a találkozó, de Móri engedte a folytatást. Az 52. percben Molnár szerzett labdát, majd jobbról szépen tálalt Elek elé, aki a kapu torkából a hálóba passzolta a játékszert, 3-1. A 65. percben a játékvezető a villámlás miatt félbeszakította az összecsapást, majd öt perc pihenő után folytatódott a játék. A kényszerszünet után Eisenberger próbálkozását bravúrral a kapufára tolta Gábor, az ellentámadásból pedig eldöntötte a mérkőzést a Vidi: Elek a tizenhatos sarkánál lekezelte a labdát, majd Cseri fölött hatalmas gólt lőtt a kapuba, 4-1. A 85. percben Alex lefutotta Blattot, majd az érkező Elek elé centerezett, aki Cseri mellett a hosszú sarokba pörgette a játékszert, 5-1.

Körmend - Aqvital-Publo Csákvár 1-5 (1-1)

Körmend, 200 néző, vezette: Pillók Ádám.

Körmend: Hatejer Bódis (Balogh B.), Cser (Lengyel), Osvald (László), Kósik, Balikó, Makai, Sipos, Bezdi, Takács M., Takács Á. Vezető-edző: Molnár Károly.

Aqvital-Publo Csákvár: Szabó B.- Ambrus, Dulló, Hajdú, Köntös, Domokos, Molnár Cs. (Lóránt), Imrik, Horváth R. (Burányi), Varga Z. (Csordás), Mihály. Vezetőedző: Bognár György.

Gólszerzők: Sipos B. (3.), ill. Mihály 3 (49., 55., 83.), Horváth R. (12.), Imrik (56.).

Kissé bealudt a Csákvár, de hamar egyenlített. Szünet után Mihály vezérletével 7 perc alatt három gólt is szerzett, s végül biztosan nyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!