Belföld

2014.04.24. 07:13

Halálos baleset: Kamionnal ütközött egy autó Tiszaújvárosnál

Kamionnal ütközött egy személyautó a 35-ös főúton Tiszaújváros és Sajószöged között csütörtök reggel, a gépkocsi vezetője meghalt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.

A katasztrófavédelem védőruhába öltözött munkatársa méréseket végez Tiszaújváros és Sajószöged közötti 35-ös úton, ahol kamionnal ütközött össze egy személyautó 2014. április 24-én. A karambol következtében a személyautó az árokba csapódott, vezetője a helyszínen életén vesztette. A teherautó vezetője nem sérült meg. MTI Fotó: Vajda János

A tájékoztatás szerint a baleset következtében a személyautó az út menti árokba csapódott, vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe, a kamion vezetője nem sérült meg.

A műszaki mentés és a helyszínelés tart, a 35-ös főút Sajószöged és Tiszaújváros közötti szakaszát teljes szélességében lezárták, kerülni Sajóörösön keresztül lehet.

A közúti közlekedési balesetek során meghalt személyek száma Magyarországon (2001-2013). Forrás: MTI


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!