Foci

2014.05.05. 14:30

Kikaptak a Fradi otthonában a futsalosok

A futsal NB II felsőházi rájátszásának hetedik fordulójában pénteken este a fővárosban szenvedett nagyarányú vereséget a DF Green Pet FC csapata.

Gróf András

Ferencváros-Fischer Klíma - DF Green Pet FC 6-1 (2-1)

Spartacus Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Geleta Mihály (Kozma, Laczkó).

DF Green Pet FC: Lieszkovszky Szabó G., Ivacs, Huber, Nagy A. Csere: Rigó (kapus), Márki, Facskó, Németh T., Rozsos. Edző: Nagy Attila.

A fővárosi összecsapást követően a dunaújvárosiak szakosztály vezetője, Zemankó Zoltán értékelt. az együttes teljesítményét.

- Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre kell számítanunk, hiszen a hazai csapat mindenképpen szeretett volna kilábalni az elmúlt hetek eredménytelen játékából. Sajnos ez épp ellenünk sikerült nekik. Pedig a mi szempontunkból jól indult a mérkőzés. Huber gólja mellett három százszázalékosnak tűnő ziccerünk és két tíz méteres büntetőnk is kimaradt az első félidőben. Úgy is fogalmazhatnék, ezekkel meg nyerhettünk volna a meccset. Mi tartottuk nyomás alatt a Ferencvárost, a gólokat mégis ők szereztek. Ráadásul még csapatkapitányunkat, Szabó Gergelyt is kiállították. Ezt követően hiába próbálkoztunk továbbra is, helyzeteket nem nagyon tudtunk kialakítani, ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasználta a sajátjait. A mérkőzés utolsó hat percében négy gólt is szereztek a hazaiak.

A következő fordulóban a listavezető Pioneers Viharsarki FC látogat Dunaújvárosba. A találkozót május 12-én hétfőn 18.30 órai kezdettel rendezik a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!