BC Körmend

2014.05.12. 16:10

Ismét Szolnokon vizitál a Körmend

Körmend - Az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének harmadik fordulója következik. Ezúttal az Egis Körmend lesz a Szolnoki Olaj KK vendége (kedd, 18.00). Ha a házigazdák nyernek, lezárul a párosmérkőzés.

Horváth Erika

A Szolnoki Olaj 2-0-ra vezet az Egis Körmend elleni negyeddöntő egyik fél három győzeleméig tartó pároscsatájában. A keddi találkozóval így akár le is zárulhat a sorozat. Ha viszont a vasiak nyerni tudnak, akkor pénteken Körmenden folytatják.

Az első, tiszaligeti találozón elszenvedett 26 pontos (73-47) vereség után nagy fordulatot jelentett a szombati, hazai mérkőzés. Ugyan kikaptak a Rába-partiak, de csak minimális különbséggel, 72-70-re. Ferencz Csaba, aki több társához hasonlóan jól teljesített, a meccs legvégére már nem emlékszik.

Ferencz Csaba a jól teljesített szombaton, de a finisben megsérült (Fotó: Szendi Péter)

- Körülbelül két perccel a vége előtt ki akartam jönni egy elzárásból. Ennyire emlékszem. Azóta megtudtam, hogy a földre kerültem és eléggé bevertem a fejem. Lehet, hogy enyhe agyrázkódásom volt. Vasárnap még fájt a fejem, szédültem is, de hétfőn már jól éreztem magam - idézte fel az esetet a bedobó. - Biztos, hogy tudok játszani Szolnokon is. Itthon megtettünk mindent, hajtottunk, küzdöttünk. Ez ellen a Szolnok ellen a kétpontos vereség jó helytállás jelent. Bár játszhattunk volna jobban is, elég sok hibáztunk. Ezúttal idegenben is szeretnénk megnehezíteni az Olaj dolgát - de csoda számba menne, ha győzni is tudnánk. Azért természetesen mindent megteszünk. Mindenki tudja, hogy a Szolnok milyen erős csapat; szerintem gond nélkül nyerik a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!