Foci

2014.05.13. 11:02

Elvéreztek a futsalosok

Győzelem esetén megelőzhette volna az MVFC Berettyóújfalu csapatát a Fehérvár Futsal az NB II-es rájátszás „D” csoportjának rangadóján, ám a piros-kékek ezúttal nem rukkoltak ki hatékony játékkal, így a vendégek nyertek 5-3 (2-2)-ra, elvitték a három pontot.

Káldor András

A rájátszás 8. fordulójának utolsó összecsapásán két közel azonos képességű csapat találkozott, így nem véletlen, hogy komoly taktikai csatának lehettek szemtanúi a kilátogatók. A Fehérvár Futsal (Spandler — VAS Á., Gál D. 1, Schäffer 1, Balogh L. Cs: BOGNÁR B. 1, Tanárki, Béres Z., Tornyai. Edző: Béres Zoltán) sokáig nem találta a Berettyó játékának az ellenszerét, igaz ehhez kellett az is, hogy a vendégek szerezzenek előnyt egy eladott labda után a 14. percben, Harmati Tamás góljával. Ezt követően jobban pörögtek a fehérváriak, át is vették a vezetést, de ez elsősorban Vas Ádám helyzetfelismerésén, és két gólpasszán múlott. A szünet után azonban benyomta a féket a Fehérvár, és elszáguldott mellette a piros mezesek expressze. Harmatival nem bírtak, a második húsz percben még kétszer vette be Spandler Mátyás kapuját. Végig próbáltak futni az eredmény után a fehérvári legények, de csupán egyszer a 31. percben tudott egyenlíteni Bognár Bence. Az ezután bekapott két gólra azonban már nem tudtak válaszolni, hiába állt be ötödik mezőnyjátékosként, vészkapusnak Béres Zoltán. Ezzel a vereséggel továbbra is a harmadik helyen áll a tabellán a Fehérvár – hárompontos hátrányban a Berettyó mögött - két fordulóval az idény zárása előtt.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!