Rendőrségi

2014.05.18. 06:58

Lopás és garázdaság az elmúlt huszonnégy órában

Vas megye - Egy férfi édességet próbált lopni egy üzletből. Két személy szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást.

Egy helyi lakost értek lopáson Szombathelyen szombaton. A 19 éves férfi a nála lévő édességgel fizetés nélkül távozott az egyik üzletből. Megalapozott a gyanú, hogy P. Mátyás már korábban is követett el hasonló cselekményt. A gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy helyi és egy kenyeri lakossal szemben intézkedtek a járőrök vasárnap, mivel az egyik helyi vendéglátóegység előtt előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A 19 éves és a 20 éves férfit előállították és kihallgatták. B. Martinnal és P. Péterrel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!