Foci

2014.06.04. 19:15

Hosszabbításban győzött az Iváncsa

Szerdán délután a Dunaújváros Stadionban rendezték meg a Magyar Kupa Fejér megyei selejtezőjének helyosztóit. A harmadik helyért Sárosd és Martonvásár küzdött meg egymással. A fináléban az Iváncsa és a Velence együttesei hosszabbításos csatát vívtak.

Gróf András

Sárosd – Martonvásár 3-2 (2-1)
Dunaújváros Stadion, 200 néző. Vezette: Lak Balázs (Csáki, Polgár).
Sárosd: Rauf – Somogyi, Pribék, Sipos, Szabó G., Kövecses (Tiber Sz. a 66. p.), Majláth (Mrázik a 90. p.), Gyuricza, Gál P. (Egerszegi a 81. p.), Béres, Dvéri (Erős a 86. p.). Vezetőedző: Horváth Zoltán.
Martonvásár: Guth – Kanyó, Berczi, Magyar, Hermann, Páncél, Bajor (Csókás a 80. p.), Király J., Szigeti (Bognár a 68. p.), Kővári, Hernádi. Vezetőedző: Patkós Csaba.
Góllövő: Pribék, Gál, Dvéri, illetve Király J. (2).
Kiállítva: Béres, Somogyi, illetve Kanyó, Király J.

A kupát az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának elnöke, Bencsik István adta át a hosszabbításban győztes iváncsai együttesnek (Fotó: Ady Géza)

Velence – Iváncsa 1-3 (1-1, 0-0, 0-0, 0-2)
Dunaújváros Stadion, 300 néző. Vezette: Nagy László (Nagy M., Horváth E.).
Velenc: Puhnyák – Boda (Nyitrai a 96. p.), Ódor, Fésű (Csanádi a 63. p.), Dukon, Kovács K., Kovács N., Molnár, Totsche, Tóth R. (Csikesz Z. a 63. p. helyette Silhány a 96. p.), Galaczi. Vezetőedző: Pavlik József.
Iváncsa: Boldog – Schaffer (Nédó a 100. p.), Aradi, Mondovics (Csikesz P. a 82. p.), Berényi (Kamocsa a 106. p.), Balogh L. (Lepsényi a 117. p.), Márki (Gál D. a 106. p.), Fodor, Bartha, Sinka, Facskó. Vezetőedző: Miskovicz Bálint.
Góllövő: Fésű, illetve Sinka, Balogh, Csikesz P.

A Magyar Kupa főtábláján Fejér megyét az Iváncsa, a Velence és Sárosd csapatai képviselik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!