Hírek

2014.06.20. 09:50

Kigyulladt az esetkocsi motorja - fotókkal

Ikervár - Kigyulladt egy beteghez igyekvő esetkocsi motorja pénteken délelőtt Ikerváron, a Batthyány-szobor előtt. A mentők észlelték a műszaki hiba folytán keletkezett füstöt, leálltak, és gyorsan eloltották a lángokat.

Ölbei Lívia

A sárvári hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egység kiérkezéséig a mentőszolgálat munkatársai porral oltó készülékkel eloltották a tüzet, a tűzoltók  áramtalanították a járművet és lehűtötték a motorteret.  Az eset során senki nem sérült meg.

A Meggyeskovácsiból szállított beteget egy másik esetkocsi vitte a szombathelyi kórházba. A nagy igénybevételnek kitett mentőautók állapotát rendszeresen vizsgálják, a tüzet műszaki hiba okozhatta. Nem tudni, hogy ezt az autót végleg ki kell-e vonni a forgalomból, most cserekocsit állítottak a helyére. Ráadásul éppen szombaton érkezik meg egy vadonaúj mentőautó Budapestről a szombathelyi mentőállomásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!