Hírek

2014.06.24. 06:20

Rendőrségi hírek: elfogás, ittas vezetés

A járőrök hétfőn elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 73 éves sárvári férfit, akinek a körözését a Szombathelyi Járásbíróság sikkasztás vétség elkövetése miatt már korábban elrendelte. K. Norbertet a rendőrök őrizetbe vették.

Az egyenruhások egy személygépkocsival közlekedő 61 éves nardai lakossal szemben intézkedtek hétfőn Szombathelyen. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt vezette a járművét. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. J. Istvánt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Az ügyben járművezetés eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!