Foci

2014.07.01. 13:45

Varga Zoli örül, hogy csákvári

Csákvár - Hétfőn elkezdte a felkészülést az NB II-es labdarúgó-bajnokságra az Aqvital-Publo Csákvár. A villámléptű támadó, Varga Zoltán optimistán várja a szezont.

Matók János

Varga Zoltán, a támadó (Fotó: Molnár Sándor)

Hétfőn elkezdte a felkészülést az NB II-es labdarúgó-bajnokságra az Aqvital-Publo Csákvár. Igaz, még takarékos üzemmódban, a keret majd csütörtökön lesz teljes, akkor már Bognár György vezetőedző rendelkezésére állnak a csapat új játékosai. A villámléptű támadó, Varga Zoltán optimistán várja a szezont, s azt is elárulta, hogy megszerette Csákvárt.

- Örülök, hogy ennek a remek közösségnek a tagja lehetek - mondta mosolyogva a recski származású Varga Zoltán. - Recsken kezdtem az iskolában focizni, 9 évesen már Egerbe irányítottak, ahol a többi között Balajti Ádám is a csapattársam volt. Később Vácra kerültem, ott egy évig futballoztam, majd egy kiválasztás után a Vasashoz kerültem. köszönhetően Gabala Ferencnek. Három évet húztam le a piros-kékeknél, ahol a példaértékű mentalitással rendelkező Balogh Zoltán volt az edzőm. Szenzációs csapatunk volt, az U18-as csapat tagjaként egy szezonban 50 gólt szereztem, köszönhetően a mezőkövesdi irányítónak, Bognár Istvánnak, aki nagy karrier előtt áll. Emlékszem, azért is kerülhettem a Vasashoz, mert még a Heves megyei bajnokságban volt olyan szezonom, amikor Csuhay József csapatában 116 gólt szereztem, s az ottani újság el is nevezett a magyar Lionel Messinek, s erre figyeltek fel. A Vasas U19-ben is ment a játék, de mégsem kerültem a felnőtt csapat közelébe. Aztán megkeresett Bognár György, s elcsábított az NB II-es Bajába, ahol rendszeresen játszottam. De a sajnálatos magyar betegség, a fizetések elmaradása gondot okozott, a családi hátterem ezt nem engedte meg, ezért 2012-ben a megélhetésem miatt feladtam a futballt. Kimentem Angliába dolgozni, ahol napi 10 órában autót mostam. Kőkemény meló volt, közel napi 200 autót mostam. Ám nagyon hiányzott a játék, no meg egy allergiás betegség miatt haza jöttem 2013 tavaszán. Recsken aztán megkeresett a Mátraderecske, hogy focizzak náluk a megye kettőben. Nagyon korrektek voltak, még munkát is kaptam. Fél szezont voltam náluk, majd úgy döntöttem, hogy megkeresem Bognár Györgyöt. Jó döntés volt, mert szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy Csákváron ismét elkaptam a fonalat. Optimistán, és bizakodva várom az NB II-es bajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!