Kultúra

2014.07.08. 17:20

Utcazene vár nélkül

Veszprém – Nem állítanak idén nagyszínpadot a várban a Veszprémi Utcazene Fesztivál szervezői.

Szabó Péter Dániel

Mindezt a megyeszékhely belvárosába évről-évre tízezreket csábító rendezvény internetes honlapján olvashatjuk, ahova a napokban került fel a részletes program. Érdekesség, hogy a korábbi években szintén igen népszerű, az elektronikus zene kedvelőit célzó, a színházkertben felállított dj-sátor programja sem szerepel a rendezvény honlapján. Az ügy hátteréről szerettük volna megkérdezni Muraközy Péter főszervezőt, de még nem sikerült elérnünk.

A kieső helyszínektől függetlenül idén is színvonalas koncertek, s egyedi hangulat várja majd a fesztivál látogatóit július 23-a és 26 között Veszprémben. A két nagyobb színpadon, amelyet az Óváros téren, illetve a Hangvilla előtt állítanak fel, olyan zenekarok lépnek a közönség elé, mint a visszatérő vendégnek számító olasz La Tresca, a karneváli dzsesszben utazó Wombo Orchestra, illetve a folk és a punk stílust mixelő Town Of Saints. Emellett a Fortuna udvarban, a Gizella udvarban, a Kossuth utcán, illetve a Posta előtt is láthat majd koncerteket a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!