Sport

2014.07.09. 10:20

Strandfoci: a Chicago jobb volt az Ügyeltleneknél

Dunaújváros - A budapesti Chicago győzelmével ért véget a strandfoci kupa szombaton a Szalki-szigeten, amely Dunaújváros önkormányzata és a DVG Zrt. támogatásával valósult meg.

Gallai Péter

Az Ügyetleneknél játszó Oroszi Krisztián (b) küzd a döntőben

Igazi nyári idő és szép környezet várta a sportolókat, akik nemcsak Dunaújvárosból jöttek, hanem Budapestről és Kunszentmiklósról is érkeztek csapatok, hogy megmutassák tudásukat.

Már a csoportmérkőzések is igazi csemegét hoztak a pályára, hiszen a fürdőzők is szívesen nézték végig a mérkőzéseket a pálya mellől. Kora délutánra kialakultak a csoporthelyezések, melyek után az egyenes kieséses szakasz következett. Ahogy szokott lenni, voltak meglepetések és szebbnél szebb cselek, megmozdulások, hatalmas védések és pazar gólok. A harmadik helyért a Gaszisportvideo.hu mérkőzött meg a strandfoci egyik nagy ágyújával a Frankcityvel, aki csak a végén tudta megszerezni a győzelmet. A döntő pedig feltette az I-re a pontot, hiszen megérdemelten a két legjobb csapat találkozott a mindent eldöntő aranymérkőzésen. Fordulatos és igazi nagy mérkőzés volt, hiszen a budapesti Chicago nagy rutinnal és tudással maga mögé utasította a fiatal Ügyetlenek csapatát. A legjobb játékos Molnári Ádám (Chicago), A legjobb kapus Éliás Zsolt (Ügyetlenek), a gólkirály pedig Ivacs Gábor (Riki FC) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!