Videoton

2014.07.09. 17:20

Vidi: Dinko Trebotic csodálatos ollózása

Leoben - Második felkészülési mérkőzését vívta a Videoton FC labdarúgó-csapata az ausztriai edzőtáborban. A piros-kékek döntetlent játszottak a cseh élvonalbeli Jabloneccel.

Bobory Balázs

Remekül kezdte a mérkőzést a Vidi Calatayud (Horváth T., 46.) Brachi (Szolnoki, 66.), Juhász (Caneira, 66.), Caneira (Vinícius, 46.), Stopira (Fejes, 66.) Szolnoki (Sándor Gy., 46.), Trebotic (Szekeres A., 66.) F. Oliveira (Gyurcsó, 46.), Kovács I. (Nemanja C., 85.), Kleinheisler (F. Oliveira, 66.) Nemanja C. (Nikolics, 46.) , hiszen a 4. percben egy nagy bedobás után a továbbfejelt labdát az új szerzemény, a horvát Dinko Trebotic 13 méterről ollózta a kapu jobb oldalába. A gólpasszt egy fiatal próbajátékos, a titokzatos Nemanja C. adta, aki csatár, és sorsáról a következő napokban születik döntés.

Az első félidő további részében többnyire passzív mezőnyjátékok láthattak a nézők, valamivel többet volt a labda a cseheknél, de nagy helyzet egyik kapu előtt sem adódott.

Trebotic szép gólt szerzett (Fotó: vidi.hu)

A második félidőben természetesen jöttek a cserék is, de a játék képe nem nagyon változott. A 72. percben a jobb oldalról középre ívelt labdát a jabloneci Dolezal Martin bólintotta a Vidi kapujába, ezzel alakult ki az
1-1-es végeredmény.

A piros-kék csapat a mérkőzést követően elindult haza, Székesfehérvárra. Hamarosan azonban visszatér Ausztriába, hiszen szombaton délután, 17 órakor a francia bajnok PSG ellen lép pályára. Július 19-én pedig a Sóstói Stadionba az Újpest látogat (18.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!