Keszthely

2014.07.11. 08:44

Változott a KeszthelyFest programja

Az esős idő miatt változtattak a szervezők a KeszthelyFest programján. Az eredei tervek szerint péntek délelőtt tartották volna a hivatalos megnyitót, de áttették azt szombatra.

Szabó Judit

Szombat délelőtt fél tízkor a Festetics-kastélytól huszár- és hintófelvonulás indul a Fő térre, ahol megnyitják a fesztivált. A menet ezután folytatja útját a Balaton-partra, s látogatókat toboroz Keszthely új, első alkalommal megszervezett kulturális és szórakoztató rendezvényére.

A kastélyparkban péntek 9-től kezdődtek volna a programok. A kirakodóvásár el is indult, de az eső miatt beköltözött az árkádok alá, s későbbre halasztották az eredetileg kézműves bemutatókat, valamint a népi játszóházat, de a tervezett programok még pénteken elkezdődnek, amint eláll az eső.

A huszárokat nem zavarja a rossz idő, építik a táborukat a kastélyparkban, ahol vasárnap estig bemutatókkal várják a közönséget.

A Szent Efrém Férfikar és az Amadinda Ütőegyüttes péntek 20 órára meghirdetett koncertjét megtartják, de nem szabadtéren, a kastélyparkban, hanem a Fő téri templomban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!