Körmend

2014.07.11. 17:05

Helyben az erő

Körmend - Helyben az erő, emelték ki a hozzászólók a FIDESZ-KDNP képviselő-jelöltjeinek bemutatásakor.

Kozma Gábor

V. Németh Zsolt államtitkár vezette fel az őszi, önkormányzati választásokon induló körmendi jelöltek pénteki bemutatását a színházterem aulájában. Bejelentette, hogy a FIDESZ-KDNP egységes támogatását élvezve Bebes Istvánt indítják polgármester jelöltnek.

Bebes Istvánt polgármester (középen) a pénteki jelölt bemutatkozón, balra V. Németh Zsolt, jobbra Czvitkovics Gyula (Fotó: Kozma Gábor)

- Három sikeres cikluson van túl a polgármester úr, vezetése alatt stabil, fejlődő és egyre vonzóbb Körmend bontakozhatott ki. Meggyőződésünk, hogy negyedszerre is sikerre viszi társaival a város dolgait. Orbán Viktor miniszterelnök úr nemrég a városban járt és úgy fogalmazott: támogatja az itteni építő terveket - hangsúlyozta az államtitkár. Bebes István megköszönte az őt támogatók bizalmát, majd a szakmai alapokon nyugvó városvezetés fontnosságáról szólt. Kiemelte: megválasztása esetén olyan ügyek tovább vitele és befejezése vár rá és csapatára, mint a Sportcsarnok felújítása, a szennyvízberuházás átvétele, a Batthyány örökségközpont kiépítése, a kórház modernizálása. Ezt követeően bemutatták a pártszövetségben induló jelölteket. A 8 egyéni képviselői helyre az alábbiakat jelöli, sorrendileg, a FIDESZ-KDNP: Tóth Gábor, Ferenczi Gyula, Geosits László, Cvitkovics Gyula, Szabó Ferenc, Faragó Gábor, dr. Hadnagy Ádám és Csák Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!