Tapolca

2014.07.11. 10:05

A hetedikes énekes

Tóth Kiara, a Tapolcai Musical Színpad tagja az Ének iskolája című verseny országos döntőjéig menetelt, a legjobb hat között végzett.

Szijártó János

A hetedik osztályos Kiara lapunk érdeklődésére elmondta, hogy édesanyja és Halápiné Kálmán Katalin, a Tapolcai Musical Színpad művészeti vezetője fedezte fel benne a képességet, tehetséget, ami immár nagy örömére az egyik országos tévécsatorna által széles körű nyilvánosságot kapott.

Tóth Kiarát már ismerik (Fotó: Szijártó János)

- Sokat tanultam, az éneklés technikájáról, de a színpadot, a nagy nyilvánosság előtti szereplés, fellépés terén is rutint szereztem. Azt hiszem el is dőlt számomra, hogy a későbbi tanulmányaimat milyen irányba folytatom majd. Énekes, vagy színész szeretnék le, ha minden jól alakul, tette hozzá Kiara.

Az ifjú hölgy természetesen előbb Zalahalápon az általános, majd utána a középiskola elvégzésére koncentrál, azonban szilárd elhatározása, hogy színpadra kerülhessen. Kiara immár öt éve tagja a Tapolcai Musical Színpadnak, azóta számos országos és nemzetközi versenyen bizonyította tehetségét. A Veszprémi nemzetközi játékokon arany fokozatot kapott táncdal és musical kategóriában, elnyerte a SCHERZO Országos Zenés Színházak Fesztiválja szólóének aranyát és különdíját, a Hévizi Csillag Születik döntőjéig jutott. A tavaly decemberében bemutatott Légy jó mindhalálig musical főszereplőjeként pedig színészi képességeiről is meggyőződhetett a közönség. Ezerötszáz jelentkező között bizonyította az Ének iskolája produkció második szériájában, hogy helye van a legjobbak között, ott volt döntőbe jutott hat tanuló között a tizenhárom éves ódörögdi leány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!