Foci

2014.07.13. 16:55

DPASE - Siófok: gólgazdag felkészülési meccs

Dunaújváros - A Dunaújváros PASE első osztályú labdarúgócsapata szombat délelőtt hazai pályán a tavalyi nagy rivális FGSZ Siófokkal játszott felkészülési mérkőzést.

Gróf András

Az eredeti forgatókönyv szerint Siófokon játszottak volna a csapatok, de a hatalmas eső miatt használhatatlanná vált a siófoki stadion gyepszőnyege, ezért változott a helyszín.

Dunaújváros PASE - FGSZ Siófok 4-2 (2-2)

Dunaújváros PASE: Milinte (Nagy G.) Villám (Galambos), Sárközi (Hosszú), Gavrics (Hajdók), Csehi Jakab (Samuel Ato), Petneházi (Szalai) Mijic (Sóron), Böőr (Godslove), Pascua (Tóth T.) Urbin (Farkas).

A mérkőzést a lelátóról nézte végig a kisebb sérüléssel bajlódó Kocsis Gábor és Rowen Muscat. A találkozó elején hamar vezetést szerzett a hazai együttes. Villám jobb oldalról remekül csavarta középre a labdát, amit Böőr a hosszú oldalról tisztán fejelhetett a vendégek kapujának bal felső sarkába (1-0). A félidő közepén váratlanul egyenlített a Siófok. A tizenhatoson belül Horváth Bence lefordult a védőjéről és a jobb alsó sarokba lőtt (1-1). A folytatásban két hasonló találatot láthattak a nézők. A vendégvédők rossz helyezkedését kihasználva Jakab a felezővonaltól egyedül vezethette kapura a labdát, majd a bal összekötő helyén érkező Godslove elé passzolt, aki az üres kapuba passzolt (2-1). A játékrész hajrájában egy hazai szögletrúgást követően kontrázhatott a vendégcsapat. Egy előrevágott labdával Marquez Patrik lépet ki, elhúzta a játékszert a kifutó Milinte kapus mellett, majd az üres kapuba ívelt (2-2). A második félidő elején több veszélyes támadást is vezettek a vendégek, de gólt az újvárosiak szereztek. Egy jobb oldali beívelést követően Godslove elé került a labda, akinek lövése a kapu jobb alsó sarkában kötött ki (3-2). Negyedórával a befejezés előtt Sóron a tizenhatos vonaláról ballal a kapu jobb oldalába tekert (4-2).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!