Balatonkenese

2014.07.14. 19:02

Fejős Éva: az életben a jót keresem

Balatonkenese - Mi lehet vajon Dalmával, aki hazajött Kubából? - tette fel a kérdést utalva egyik regénye szereplőjére Fejős Éva író, kiadó, a könyvtár udvarán hétfőn, akivel R. Kövér Balázs újságíró beszélgetett.

Kovács Erika

A népszerű író többek között arról beszélt, hogy művei valamennyi szereplőjét kitalálta, az események egyszerre több szálon futnak, a helyszínek viszont valódiak, arról ír, ahol már járt, többek között Bangkokról, Baliról, a Karib térségről.

- A szórakoztató irodalmat képviselem, az életben a jót látom meg, a jó történetekre szavazok, azt kedvelem, ha regényeim elrepítenek egy olyan világba, ahol bármit megélhetek - fogalmazott a szép számban megjelent közönség előtt. Az író sokáig dedikálta műveit Kenesén, ahová a Balatoni Kapunyitó többhetes rendezvénysorozat keretében hívta meg Győrfi Károlyné főszervező, a Közművelődési Intrézmény és Könyvtár igazgatója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!