Sport

2014.07.14. 18:20

A Csesztreg győzött

Teskánd - Csesztregi siker született a település falunapjához kötődő felkészülési labdarúgótornán, a Technoroll Kupán.

Kerkai Attila

A rendező Lets Do It Technoroll Teskánd nyolcadik esztendeje rendezi meg ezt a nyári tornát, melyen a szervezők igyekeznek mindig a megyei bajnokság I. osztályának mezőnyéből ellenfeleket hívni.

- Jól sikerült a tornánk, hiszen a csapatok felkészülésébe beleillett - mondta Fábián István, a Teskánd KSE vezetőségi tagja, a torna szervezője. A Csesztreggel ápolt régi kapcsolat révén ők mindig résztvevői a négyes mezőnynek, s mellettük mindig igyekszünk szélesíteni a kört, hogy minél több együttes legyen egyszer a vendégünk, hiszen a sportbarátság ápolása is fontos.

A győztes Csesztreg (csíkosban) veszélyezteti a teskándi kaput (Fotó: Pezzetta Umberto)

A tornán a csapatok 2x30 perces mérkőzéseket vívtak. A két elődöntő után a győztesek a döntőben, a vesztesek a bronzmérkőzésen léptek pályára.

Elődöntő: Szerszámsziget Zalalövő -Technoroll Teskánd 1-2. Femat-Csesztreg-Szepetnek 4-1. A 3-4.helyért: Zalalövő- Szepetnek 4-1. A döntőben: Csesztreg -Teskánd 2-1.

Különdíjak. Gólkirály: Pethő János (Csesztreg). Legjobb játékos: Csáki József (Zalalövő). Legjobb kapus: Vas Martin (Teskánd).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!