Foci

2014.07.21. 19:45

Egy vidám hangulatú fotózáson

Dunaújváros - Sok mindenre jó egy csapatfotózás végigkísérése, például megtudható, hogy ki a legnagyobb mókamester a DPASE labdarúgóinál, de a többieknek sem kell a szomszédba menniük egy-egy vicces beszólásért.

Gallai Péter

Fotók: Ady Géza

Hétfőn délelőtt csapatfotózásra voltunk hivatalosak a Dunaújváros PASE labdarúgóihoz, a szombati NB I-es rajt előtt. Amíg a játékosokról elkészültek az egyéni képek, addig a többiek az árkádok alatt beszélgettek, de például Egejuru Godslove egy mini meccset is vívott, az ellenfél kislánya, Sára volt. Böőr Zoltán csapatkapitány pedig arról beszélt, büszkeséggel tölti el, hogy ismét az élvonalban szerepelhet.

- Sokan leírtak már, igaz, volt, hogy én sem bíztam magamban. Az élet mindig a döntésekről szól, esetemben igazolta, hogy jól tettem, amikor Dunaújvárosba igazoltam. Egy olyan közegbe, ahol élvezem a labdarúgást. Az pedig meseszerű történet, hogy az NB III-tól az első osztályig jutottunk, de ebből is látszik, ilyen idősen is érdemes álmodozni.

A rutinos játékos szerint a remek közösségi szellemben az is fontos, hogy sokat viccelődnek. Ezek szóbeli poénkodások, amiben természetesen az idősek járnak az élen, különösen Farek (Farkas Viktor - a szerk.)

Nos, nem sokkal később kiderült: a többieknek sem kell a szomszédba menniük, ha vidámságról van szó.

Zoli, én melletted ülök a fotózásnál - szólt oda Böőrnek Villám Balázs, aki ezt azért vita tárgyává tette. Amikor pedig Róth Magdolna technikai munkatárs próbálta egybeterelni a fiúkat, majd ismertetni, ki milyen sorrendben áll, illetve ül, bizony nagy zsibongás kezdődött. Persze, hogy mindenkinek akadt valami problémája a másikkal. Kifogás érte Nagy Gergely kapus posztját, ugyanis egy centivel magasabb szomszédjánál, aki ezért cserét kért elnyomás miatt. Farkas Viktor pedig sztrájkba lépett, amikor megkérték, fáradjon egy sorral lejjebb.

Tejföllel kented be magad? - csaptak le többen mezt cserélő társukra, de a szalmai stáb tagjai sem maradtak ki: Bita Lászlót lassú futása, Salamon Miklóst pedig állítólag sorokat kitakaró haja miatt szólták meg. S persze minden beszólás után nagy hahotázás kezdődött, így pedig értelemszerűen várni kellett a fotózásra, bár a fekete szerelésben izzadó kapusok szerint nem is olyan vészes a napon ácsorogni.

Végül Róth Magdolna megjegyezte, talán nem ok nélkül, úgy érzi magát, mint az óvodában, de azért csak sikerült a megfelelő helyre terelni a sok csíntalan gyereket . Ámde a fűre lerakott labdák valahogy csak elgurultak, és miközben Bita László visszaigazgatta őket, Böőr Zoltán a labdarúgó vb-n a bírók által használt sprayt ajánlotta neki a vonal felfújásához.

Aztán csak minden és mindenki a helyére került, így kattoghattak a gépek, az eredményt pedig később láthatják...

 



 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!