ZTE FC

2014.07.22. 14:30

ZTE FC: Szerdán horvát ellenfél

Zalaegerszeg - Újabb felkészülési mérkőzés vár a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapatára, amely szerdán 17 órától a horvát Medimurje Cakovec (Csáktornya) együttesével találkozik.

Kerkai Attila

A ZTE FC eredeti felkészülési programjában ezen a napon a Mezőkövesd következett volna edzőpartnernek, de közben megváltozott a program és a horvát együttes vállalta fel, hogy Zalaegerszegre utazik. A Medimurje csapata korábban volt első ligás is a horvát bajnokságban, most a második vonalban érdekelt, hiszen a legutóbbi szezon végén megnyerte a III. ligát. A ZTE FC-nél nem jött jól a szombati, Szolnok elleni vereség (0-3), de ezen is túl kell lépni és bizonyítani jó játékkal, hogy csak kisiklás volt. A mai találkozón esetleg lehet újabb próbajátékos, de ez korántsem biztos még.

Horváth Attila (fehérben) a Szolnok elleni találkozón harcol a labdáért. Fotó: Pezzetta Umberto

A mérkőzést szerdán 17 órától a ZTE-stadionban rendezik, az egerszegiek következő fellépése pedig pénteken lesz, amikor Lentiben, az öltözőavatással egybekötött, Lenti TE elleni edzőmérkőzése következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!