Sport

2014.07.31. 18:30

A Dunaújvárosi Kohász utánpótlás együttesei döntetlent játszottak, a felnőttek simán nyertek

Viborg - A Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatai közül három is Dániában edzőtáborozik, és játszik felkészülési mérkőzéseket.

Munkatársunktól

Junior és ifjúsági csapatunk két döntetlennel folytatta a Generation Handball csoportküzdelmeit, míg felnőtt együttesünk nagyon simán, tizenkét gólos különbséggel nyert az Ajax Koppenhága elleni felkészülési találkozón.

Háromfrontos dán – magyar összecsapás várt szerdán az akadémia csapataira, ami a nézőknek magas színvonalú szórakoztatást, a dunaújvárosiaknak több izgalmat ígért. És így is lett: két kőkemény döntetlen után egy magabiztos, szép győzelem a mérleg.. Az edzői jelzők gyakorisági versenyét a „hasznos" kifejezés nyerte, vagyis a felkészülés szempontjából rendkívül sok tanulság levonható ezekből a találkozókból.

A Generation Handball tornáról: több mint egy kézilabda torna, huszonegy ország több mint száz csapata belakja a sportcentrumot és környékét, a lezárt utcában szabadtéri sportpályák, sátrak, nézelődő helyiek és a gyerekek között elvegyülő világsztárok.

Eredmények

Kohász ifjúsági – Odense 18-18

Kohász: Szóládi, Kaczor, Németh (kapusok) – Kozma, Bab, Iván, Fehér, Moutsogianni, Meskál, Balogh, Nagy, Udvardi, Müller, Molnál, Jaksics, Fodor.

Kohász junior – Viborg 14-14

Kohász: Csiszár, Szerdahelyi (kapusok) – Klujber, Grosch, Szabó J., Berta, Ulmann, Facskó, Boldizsár, Egervári, Tolvaj-Sebestyén, Szabó A., Tauker.

Kohász felnőtt – Ajax Koppenhága 35-23 (17-11)

A dunaújvárosiaknál mind a tizennyolc kerettag játéklehetőséget kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!