Megdöntötték a férfi masztutbálás nyolc és fél órás világrekordját az idei "Masturbate-a-thon" nevű rendezvényen. A korábbi rekord a férfiak kategóriájában nyolc és fél óra volt. Az önkielégítés királya egy japán férfi lett, aki egy speciális eszközzel gyakorolt az eseményre.

Megdöntötték a maszturbálás világrekordját az idei „Masturbate-a-thon” nevű rendezvényen, amelyet májusban San Franciscóban tartottak meg, írja a gimodo.com. A 2007-es férfi rekord nyolc és fél óra volt, ezt kellett felülmúlnia annak, aki önkielégítéssel akart történelmet írni. Ezt az akadályt két tokiói férfi, Norihiro Taneicsi és Maszanobu Szato is sikeresen vette és éles küzdelem alakult ki köztük, hogy kié legyen a végső győzelem. Egy biztos volt már ekkor is: a japánok valamit nagyon tudnak. Nem sokkal a nyolc és fél órás küszöb átlépése után Taneicsi feladta a versenyt, így Szato lett a maszturbálás királya.

Klikk!

Mielőtt bárki elkeseredne az eredmények láttán eláruljuk, hogy ezek a férfiak nagyon sokat gyakoroltak, ráadásul erre egy speciális eszközük is van. Japánban Tenga márkanéven több olyan terméket is piacra dobtak, ami arra irányul, hogy a férfiak gyakorolhassák az önkielégítést. A szerkezet belseje speciálisan erre a célra lett kialakítva, de ezen kívül több különböző extrákkal kiegészítve lehet megvásárolni.