Foci

2014.08.07. 17:00

DPASE: bajnoki helyett MK meccs

Dunaújváros - Az előttünk álló hétvégén a harmadik fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó-bajnokság.

Gróf András

Péntek este az MVM-Paks - MTK összecsapással indul a szezon harmadik köre. Szombati nap programja a következő: Budapest Honvéd - Nyíregyházi FC, Videoton FC - Győri ETO FC, Lombard Pápa FC - Kecskeméti TE, PMFC-Matias - Újpest FC, DVSC-TEVA - Puskás Akadémia FC. Vasárnap rendezik a DVTK Szombathelyi Haladás találkozót. Az erre a fordulóra kisorsolt Ferencvárosi TC Dunaújváros PASE mérkőzést a hazai együttes kérésére későbbi időpontban játsszák le. A fővárosiak a vasárnap avatják az újonnan elkészült stadionjukat, ahol a Chelsea lesz az ellenfelük. A dunaújvárosiak így sem maradnak mérkőzés nélkül, hiszen sikerült megegyezni az Orosházával, hogy a jövő hét szerdára kisorsolt Magyar Kupa találkozót szombaton 17 órakor rendezzék meg. A legjobb hatvannégy közé jutásért tehát NB III-as ellenfelet kell legyőzni az újvárosiaknak. A továbbjutás kérdése egy találkozón dől el. Az összecsapás játékvezetője Berger József lesz, akinek munkáját asszisztensként Szvetnyik Bence és Sebestyén László segíti majd. A felkészülés jegyében szerdán az NB III-as Bölcske ellen játszottak a dunaújvárosiak. A Pálhalmai Sporttelepen megrendezett összecsapáson 1-0-ás félidőt követően 5-0-ra nyert a hazai gárda. A gólokat Peric, Pascua (2), Godslove és Jakab szerezte.

Fejér megyében már a 2015/2016. évi Magyar Kupa sorozat selejtezőit rendezik. A második fordulóban a körzetünkhöz tartozó egyesületek vasárnap 17 órakor a következő párosításban lépnek pályára: Mezőfalva Seregélyes, Nagyvenyim Adony, Dég Baracs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!