Rendőrségi

2014.08.08. 08:21

Megnövekedett menetidővel számolhatnak az útnak indulók Vas megyében

Hétvégi közlekedési prognózis Vas megyében.

A 8-as számú főútvonal és a 86-os számú főútvonal csomópontjában, Körmendnél burkolatépítési munkák miatt szakaszos forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők 2014. augusztus 8. és augusztus 11. között. A felújítást tervezetten 7 óra és 18 óra között végzi a kivitelező.

A jelzett főútvonalak jelentős tranzitforgalmat bonyolítanak le, emellett a turisztikai céllal utazók számának növekedése is várható a hétvégén. Ezért torlódások esetén rendőri forgalomirányítás segíti a gyorsabb haladást.

A GYSEV Zrt. vasúti átjáró átépítési munkát hajt végre a Kőszeg-Szombathely közötti pályaszakasz és a 87-es számú főútvonal találkozásában Gyöngyösfalunál, valamint Szombathely külterületén. Az átépítés miatt a jelzett átjáróknál félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani 2014. augusztus 8-án 6 órától 22 óráig, továbbá teljes útlezárás várható 2014. augusztus 8-án 22 órától 2014. augusztus 10-én 22 óráig.

Kerülni a Gyöngyösfalunál történő forgalomkorlátozás miatt Gyöngyösfalu és Gencsapáti belterülete felé, míg a Szombathely külterületén történő lezárás miatt Szombathely, 11-es Huszár út felé lehet. A teljes útlezárások ideje alatt a járművek a közúti jelzőtáblával jelzett, kijelölt terelőúton közlekedhetnek.

A rendőrség felhívja az utazók figyelmét, hogy a hétvégén várható magasabb nappali hőmérsékletre, és a torlódásokból adódó megnövekedett menetidőre tekintettel elindulás előtt kellő mennyiségű folyadékról gondoskodjanak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!