Női kézilabda

2014.08.08. 20:55

Válogatottak nélküli győzelem

A Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata a dániai edzőtábor után péntek délután a Mosonmagyaróvárt fogadta felkészülési mérkőzésen. Mátéfi Eszter csapata - válogatottjai nélkül - végig vezetve, 34-22-re győzte le a legjobbjait szintén nélkülöző vendégeket.

Mátéfi Eszter együtteséből hiányzott a magyar válogatott A" keretébe beválogatott Bulath Anita és Vig Vivien, valamint a B" csapatba meghívott Azari Fruzsina, illetve Vincze Melinda is, de igaz volt ez a vendégekre is, akiktől hárman hiányoztak válogatott kötelezettségeik miatt.

DKKA - Mosonmagyaróvári KC SE 34-22 (19-13)

DKKA: Triffa Berta 3, Ferling 6, Kamper 4, Takács D. 3, Gera 7, Hosszu 7. Csere: Nagy É. (kapus), Rádl, Khouiled 3, Hanusz, Ács, Takács B., Sánta 1. Vezetőedző: Mátéfi Eszter.

A dunaújvárosiak jól kezdtek, hiszen már a 8. percben időt kellett kérniük a vendégeknek (6-2), de ez sem sokat segített rajtuk, mert a Mátéfi-csapat továbbra is könnyedén szerezte góljait. Az külön örömteli volt, hogy a Kohász minden játékosa eredményes tudott lenni, a félidőre 19-13-as hazai vezetésnél vonulhattak a csapatok.

A második félidőben sem változott a játékképe, és a dunaújvárosiak magabiztos győzelmet arattak (34-22). A mérkőzés után Mátéfi Eszter vezetőedző egyértelműen elégedett volt a pályán látottakkal.

- Válogatottjaink nélkül álltunk ki a mai mérkőzésre, amely véleményem szerint igen hasznos volt mindkét gárda számára. Arra kértem a csapat tagjait, hogy minél többet adjanak vissza abból, amit a héten gyakoroltunk, s örömömre ebből támadásban, valamint védekezésben is sok elemet láttam viszont. A játékosok is nagyon jó szellemben álltak a mérkőzéshez, így egyértelműen elégedett lehettem a ma látottakkal.

Címkék#kézilabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!