Hírek

2014.08.11. 17:55

Volt képviselőt szánnak polgármesternek a baloldaliak

Sárvár - Bemutatta képviselőjelöltjeit az Összefogással Sárvárért, amely az MSZP helyi szervezete és a Híd a Jövőnkért Egyesület együttműködéseként jött létre.

Munkatársunktól

Szabó Lajos az Összefogás polgármesterjelöltje Sárváron: az 56 éves közgazdász 12 évig volt országgyűlési képviselő. Több cikluson át tagja volt a sárvári önkormányzatnak és a megyei közgyűlésnek is. Jelenleg családi vállalkozást vezet.

Az egyesület egyik jelöltje a 37 éves Szabó Richárd 37 éves, a MÁV SZK Zrt-nél dolgozik, továbbá évek óta logisztikai tárgyak oktatásával és vizsgáztatással is foglalkozik. Takács Andrea építészmérnök a fiatalok problémáin, például a munkába állás nehézségein igyekszik segíteni.

Varga Károly, Németh Zsolt, Skriba Roland, Takács Andrea, Németh Józsefné, Szabó Lajos, Szabó Richárd, Németh Sándor.

Fotó: Németh Zoltán

Skriba Roland több mint 10 éve logisztikai területen dolgozik egy multinacionális cégnél. A szövetség leírása szerint „olyan személy, aki új és tartós megoldásokat keres a helyi problémákra".

Németh Zsolt már nyolc éve tagja a képviselő testületnek, de a bizottságok munkájában már 16 éve vesz részt. Több mint másfél évtizedes felsővezetői gyakorlattal, valamint széleskörű belföldi és külföldi tapasztalatokkal rendelkezik.

A 21 éves Németh Sándor a Budapesti Corvinus Egyetem politológia szakos hallgatója. A kertvárosban nőtt fel. Varga Károly a Sárvári Polgárőrség elnökhelyettese, a Híd A Jövőnkért Egyesület alapító tagja. Németh Józsefné Julika óvónő 12 éve önkormányzati képviselő és a testület egyetlen női tagja.

A szerveződés saját hitvallása szerint a város pénzének befektetésével és a szegényekkel való szolidaritásban erősítene. A választási küzdelemben nagy ellenfelük Kondora István polgármester és csapata lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!