Foci

2014.08.12. 18:15

Puskás: ez most sima volt

Székesfehérvár - A labdarúgó Magyar Kupa első fordulójában az NB I-es Puskás Akadémia FC a Zala megyei I. osztályú Andráshida otthonában gond győzött, s így továbbjutott.

Matók János

Andráshida SC -Puskás Akadémia FC 1-3 (0-2)

Andráshida, 200 néző. Vezette: Barna (Kiss, Máyer).

Puskás Akadémia FC: Hajduch - Lorentz, Tar, Spandler (Gohér), Fabio - Papp M., Hudák (Sallai) - Czvitkovics, Tóth L., Harsányi (Makrai) - Tischler. Vezetőedző: Benczés Miklós.

A tavalyi sorozatban is összecsapott egymással a két csapat, akkor a Puskás 3-2-re nyert Andráshidán. Mely csapat ugyan az 5. helyen végzett az NB III-ban, de visszalépett a megyei bajnokságba, ráadásul több játékosa is távozott. De nem szabadott lebecsülni az alacsonyabb osztályú csapatot, hiszen a Magyar Kupában bármi megtörténhet. Volt is meglepetés kedden, hiszen a Paks 2-1-re kikapott az NB III-as Felsőtárkánytól, s így elbúcsúzott az MK-tól.

A Puskás AFC viszont nem hagyta magát elaltatni, Tischler duplájával, és Tóth találatával hazai részről Horváth talált be 0-3-nál - hozta a papírforma szerinti kötelező győzelmet. A gólok mellett a vendégek három kapufát értek el. A Magyar Kupa után ismét a bajnokság következik, a Puskás Akadémia FC pénteken 19 órakor a Paksot fogadja a Pancho Arénában. Felettébb érdekes összecsapásnak ígérkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!