Szombathely

2014.08.12. 17:40

Depardieu bigája a Savaria Történelmi Karneválon

Szombathely - Vas megye összes nagy munkaadója bemutatkozik majd a Savaria Történelmi Karneválon a gépész-standon, amelyet az Iseum előtt állítanak fel.

Farkas Eszter

Gerard Depardieu is utazott azon a bigán az Asterix és Obelix című film magyarországi forgatásán, amely a karneválon népszerűsíti majd a gépészmérnök-képzést. A 2015 szeptemberében induló duális gépészmérnöki szakra a jelentkezők toborzását. Az Iseum Savariense előtti téren az 50 négyzetméteres gépészstandon a megye összes nagy munkaadója és az egyetem is képviselteti magát.

A érdeklődők tájékozódhatnak a duális gépészmérnöki képzéséről, valamint a jelentkezési folyamatról, annak módjáról. Természetesen az egyetemről, a képzésben résztvevő tanárokról és az együttműködő vállalatokról is hasznos információkat lehet megismerni. A standon attraktív látnivalók is lesznek: kiállítják a bigát, valamint egy 1908-ban készült T-Ford modellt. A gyermekek logikai játékokkal is játszhatnak, kvízjátékon pedig ajándékokat lehet nyerni. A stand péntektől vasárnapig 10 órától 21 óráig lesz nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!