Haladás

2014.08.15. 21:31

Szakály Attila feledtetné a két vereséget

A Szombathelyi Haladás középpályása, Szakály Attila győzelmet és közönségszórakoztató futballt remél a Pécs elleni vasárnapi bajnokin.

Pum András

Az idei bajnokságban valamennyi mérkőzésen kezdő volt a 22 esztendős Szakály Attila, aki az Újpest és a Kecskemét elleni találkozókat végigjátszotta, Diósgyőrött 73 percet töltött a pályán. A 26 NB I-es meccsnél járó középpályás úgy látja, a pécsiek védelme nem annyira stabil, ezáltal zavarbahozható.

-  Elöl ugyan veszélyesek a pécsiek, gyors embereik  - például Márkvárt - vannak, ám hátul nem annyira stabilak, lehet keresnivalónk - mondta a Haladás 22 éves középpályása, Szakály Attila. - Meccsről-meccsre hasonló gólokat kapnak, tehát a védelmük nem az igazi. Ugyanakkor tudjuk, jóval többre képesek. Ami minket illet, sok játékos érkezett, sok távozott a nyáron, kell néhány hét mire összeállunk, de úgy vélem, jól haladunk, jó irányba tartunk. Jómagam is próbálok élni a bizalommal, nemrég kerültem be a csapatba, a védekezőfeladatomat eddig jól megoldottam, viszont az előrejátékban több kell. Szeretnénk kiküszöbölni a két vereségünket, vasárnap közönségszórakoztató játékkal szeretnénk begyűjteni a három pontot. Tudjuk, hogy Véber György eltiltása miatt nem lehet csapata mellett a meccsen, ami biztosan zavarja a játékosokat, hiszen az edző adja az utasításokat. Ugyananakkor a másodedző is biztosan tisztában van feladataival, de azért így sokkal nehezebb lehet futballozni.

Szakály Attila eddig védekezésben nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!