Celldömölk

2014.08.22. 15:30

Ellenzéki szerepre készül a Jobbik

Celldömölk - A Jobbik a város valamennyi körzetében állít jelöltet az önkormányzati választásokra, markáns ellenzéki szerepre készül.

Tóth Róza

Celldömölkön eddig nem szerzett mandátumot, de a jelölteket bemutató Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik vasi elnöke optimista. Mint tegnap elmondta, a parlamenti és az EP-választások eredményei reménykeltőek a nemzeti ellenzéki párt számára, amely határozott ellenzéki szerepre készül és komoly előretörésre számít megyeszerte.

A celli 1-es körzet jelöltje Nagy Tímea, a kettesé Horváth Sándor, a hármasé Varga Róbert, a négyesé Palotai Tünde, az ötösé Ilcsik Norbert, a hatosé Németh Jenő, a hetesé Ölbei László, a nyolcasé Csorba Arnold. A kompenzációs lista élén Nagy Tímea áll, aki hangsúlyozta: A Jobbik valódi ellenzékként meg kívánja törni a celldömölki egypólusú politikai rendet. Hozzátette azt is: a város sokat fejlődött az elmúlt években, de a hangsúlyokon változtatni kell.

Horváth Sándor, a Jobbik celli elnöke, a celli 2-es körzet jelöltje, Bana Tibor megyei elnök, Nagy Tímea, az 1-es körzet jelöltje, celli listavezető és Németh Jenő (6-os körzet) (Fotó: Tóth Róza)

A Jobbik programja a munkahelyteremtésre, a közbiztonság javítására, az igazságosabb szociális rendszer kialakítására, a környezet- és állatvédelemre alapoz. Nagy Tímea azt ígéri: Képviselőként nem azt nézzük, hogy jobbról vagy balról érkezik a javaslat, ha a celliek érdekeit szolgálja, meg fogjuk szavazni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!