Celldömölk

2014.08.22. 16:05

Celldömölk nem lehet ellenzékben

Pénteken hivatalosan is bemutatták a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit Celldömölkön.

Tóth Csongor

-Celldömölk utcáin sétálva egyre többen állítanak meg minket, elmondják, hogy Rozmán László kiváló jelölt, győzni fog -mesélte Ágh Péter, Celldömölk fideszes országgyűlési képviselője, hangsúlyozva, hogy a városnak érdeke, hogy kormánypárti vezetése legyen. Hozzátette, a legfrissebb közvélemény-kutatási adatok, és a lakossági visszajelzések is azt jelzik, Celldömölkön óriási esély van a szocialista polgármester, Fehér László leváltására..

-Celldömölk nem lehet ellenzékben, hogy a kormány támogatásával még több fejlesztést tudjunk megvalósítani-zárta gondolatait a képviselő. -Kell egy csapat, egységben az erő -mutatta be a Fidesz-KDNP celldömölki képviselőjelöltjeit Rozmán László polgármester jelölt, majd méltatta csapatát, akik között találunk pedagógusokat, édesanyákat, környezetvédelmi szakembert, vállalkozót és szociális munkást is. Rozmán László hangsúlyozta, a jelöltek ismerik a körzetek problémáit, kihívásait, és minden erejükkel azon lesznek, hogy Celldömölk fejlődéséért dolgozzanak.


A képen balról: Nagy László, Végh Szilárd, Pityer Gabriella, Hetényi Endre, Rozmán László, Ágh Péter, Bakó László, Nagy Gézáné, Somogyi Dezsőné és Szücs Dávid Fotó:Cseh Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!