Foci

2014.09.01. 11:55

Megye I: a harmadik kör válogatottja

Megyei körkép - A harmadik forduló válogatottjában a rutinos tagok mellett újoncok is bőven akadnak. A közös bennük: mind remek teljesítménnyel vétették észre magukat az elmúlt hétvégén a labdarúgó megye I-ben.

Horváth Gábor

A harmadik körben csupán egy csapat nem kapott gólt. A forduló válogatottjának kapusposztját ezért ezúttal a Balatonalmádi portására, Károlyi Attilára bíztuk .

A Balaton-partiak az elmúlt hétvégén 6:0 arányban verték meg az Alsóörs csapatát, a remeklő társaságból a félidőben becserélt és a gólgyártást elkezdő Farkas László, illetve a triplázó Bendicsek Marcell érdemel még kiemelést.

Az ugodiak már többször rászolgáltak a dicséretre ebben a szezonban és az együttes az első kettő után a harmadik játéknapon is szép eredményt ért el. A Csetény otthonában kétgólos hátrányból ikszelő társaság igazi csapatmunkát végzett, de Zsirai Dániel nevét mindenképpen ki kell emelni, hiszen az ő duplája kellett az értékes döntetlenhez. Az Öskü és a Péti MTE egyaránt magabiztosan verte ellenfelét (előbbi az Ajka Kristályt, utóbbi a Peremartont). Mindkét gárda 4:1 arányban diadalmaskodott, az ösküiek közül Hulka Lászlónak és Lukács Istvánnak adtunk virtuális válogatott meghívót, a pétfürdői csapatból Bálint Richárd és a két gólt szerző Miskei István egyéni produkcióját értékeltük.

A Herend megszerezte első pontját a szezonban (ami eggyel több, mint az előző idényben összesen gyűjtött egységek száma), a jól küzdő Porcelán a Devecserrel ikszelt, Marosi István duplázni tudott.

Az úrkúti együttesben Pávlicz Péter kétszer volt eredményes a Sümeg ellen 4:2-re megnyert meccsen. Balta Gergely (Gyulafirátót) is duplázott és megint csapata legjobbja volt.


Ketten is ötgólosak

Három fordulót követően két játékos is már öt gólnál jár a labdarúgó megyei első osztályban.

Az úrkúti Korpos Tibor és a tapolcai ifj. Patus Imre egyaránt remekül kezdte a 2014/2015-ös szezont.A rutinos Korpos az első két fordulóban duplázott és legutóbb, hazai pályán a Sümeg elleni meccsen is a kapuba talált.

Patus Imre az első játéknapot követően a harmadikban jutott el két találatig (utóbbiban vesztes meccsen volt eredményes), és a kettő között Herenden is szerzett egy gólt.Ami a további állást illeti, a két ötgólos csatár mögött összesen kilencen állnak három találattal az osztály góllövőlistáján.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!