Hírek

2014.09.01. 18:45

Káosz a kámoni iskolánál

Szombathely - Az LMP szombathelyi csoportja az iskolák és óvodák környékén uralkodó balesetveszélyes közlekedési állapot felszámolását kéri az önkormányzattól.

Merklin Tímea

Szeptember 1-jén Kámonban a szokottnál is nagyobb volt a forgalom. A Gothard iskola környékének utcái a 7-8 óra közötti időszakban percek alatt szinte járhatatlanok lettek. Munkába, iskolába, óvodába tartók sokasága a szűk utcákban hol türelmesen, hol türelmetlenül viselte a helyzetet. Polgárőri segédlettel, a gyalogos és gépjárműforgalom irányításával sikerült mederben tartani a kaotikus állapotot.

Az LMP szerint ez így nem tartható fenn. Ezért György István Péter és György Gábor István polgárőrök kezdeményezik az iskolák, óvodák környékének közlekedésbiztonsági felülvizsgálatát és a szükséges intézkedések soron kívüli megtételét. A balesetveszélyes helyzetre a szeptemberi bizottsági üléseken fogják felhívni a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!