Sport

2014.09.02. 19:10

A Videoton a Liga-kupában is verhetetlen

A labdarúgó Liga-kupában a bajnokságban eddig veretlen Videoton otthonában lépett pályára az Ajka.

B. Virág Rita

Videoton–FC Ajka 4:0 (2:0)
Székesfehérvár, 500 néző. Vezette: Molnár Attila.
Videoton: Horváth T. – Vallejos (Véninger), Caneira, Fejes, Feczesin – Sándor (Ács), Soufian, Oliveira (Simon), Nagy– Trebotic, Sejben (Valkovszki). Edző: Carillo Milan Juan Antonio.
FC Ajka: Tulipán – Köles (Mogyorósi), Asztalos (Zámbó), Pákai, Gunther– Csordás Sz., Csordás S. (Lattenstein), Horváth V. (Varga), Matetits, Szabó Zs. (Németh L.), Mihalecz. Edző: Klement István.

A 17. percben Matetits a tizenhatoson belül buktatta Oliveirát, tizenegyes, Trebotic büntetőjét Tulipán bravúrral hárította. A 26. percben bal oldali hazai támadás után a beadást Sejben lőtte a kapu közepébe, 1:0. A 34. percben ezúttal Fejes bal oldali beadását az elmélázó ajkai védők közül Feczesin lőtte a kapu közepébe, 2:0. A 64. percben Nagy Zs. húzott el a bal oldalon, pontos beadására Feczesin jó ütemben érkezett és a kapu közepébe lőtt, 3:0. A 87. percben ezúttal is a bal oldalon futott a hazaiak támadása, a kapu elé lőtt labdát Tulipán védte bravúrosan, majd a védők mentettek, a kapu előtt pattogó labdát végül Ács közvetlen közelről juttatta a hálóba, 4:0.

Klement István: – Az első félidőben megilletődötten játszottunk, a másodikban már akadtak elfogadható teljesítmények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!