Foci

2014.09.14. 19:01

Elhalasztott meccsek: A Zala megyei igazgatóság is segíteni fog

Zala megye - Több helyen is mérkőzéseket kellett elhalasztani a rendkívüli időjárás miatt. Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságától kapott információink szerint ők mindenben segíteni fogják a csapatokat.

Kerkai Attila

A megye III-as Szerdahely Tótszentmártonban játszotta volna hazai mérkőzését, de a Napred pályán is állt a víz, így végül a pályaválasztói jog felcserélése mellett döntöttek a csapatok. Fotó: Dobos István

Az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága szombaton és vasárnap is folyamatosan tartotta a kapcsolatot a csapatokkal a rendkívüli időjárás okozta nehézségek miatt. Az áradások, árvizek és esőzések miatt eleve csonka fordulót tudtak csak megrendezni a hét végén, s az egyes pályákról küldött képek önmagukért beszélnek, hiszen több helyütt is víz alá került minden.

Zámodics Krisztián, a megyei igazgatóság versenybizottságának vezetője elmondta: folyamatosan tartották a kapcsolatot a csapatokkal egész hét végén és intézkedtek, ahol erre szükség volt. Az elmaradt találkozók pótlásával kapcsolatban pedig elmondta:

– Egyelőre a csapatokra van bízva, hogy megegyezzenek egymással az új időpontokról. Kedden lesz a soron következő versenybizottsági nap, ahol jegyzőkönyvezzük a törléseket, majd nyolc napjuk van az egyesületeknek, hogy jelezzék felénk, mikor tudják pótolni a mérkőzéseket. Ha nem sikerül meg-egyezniük a csapatoknak, akkor az igazgatóság jelöli ki az új időpontokat. Látva a pályákról készült képeket, csak remélni tudjuk, hogy nem történt sehol sem olyan kár, ami miatt esetleg bármelyik klubnak hosszabb időre is gondjai lehetnének majd a mérkőzéseik megrendezésével. A megyei igazgatóság mindenben segíteni fogja a csapatokat, hiszen olyan helyzet állt elő, amire valóban nem lehet előre felkészülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!