Haladás

2014.09.16. 09:36

Jegyvásárlás már csak klubkártyával

Szeptember 15-től kizárólag klubkártyával lehet jegyet venni a Szombathelyi Haladás hazai bajnoki, Magyar Kupa és Ligakupa mérkőzéseire.

haladas.hu

Szeptember 15-től csak klubkártyával vásárolhatnak jegyet a Haladás stadionba a szurkolók, tehát elővételben és a pénztárnál kizárólag klubkártyára adnak belépőt. Ez azt jelenti, hogy a szombati, Videoton elleni bajnokira már csupán klubkártyára adnak tikettet.

Akik bérlettel, sajtóigazolvánnyal, kedvezményes belépővel, stb. rendelkeznek azoknak - a hazai bajnokikra - nem kell klubkártyát kiváltaniuk. Mivel azonban a Haladáshoz hasonlóan szinte valamennyi NB I-es stadionban már csak klubkártyával lehet jegyet vásárolni, így ha idegenbe kísérik el a csapatot, muszáj klubkártyát csináltatniuk. A klubkártya beszerzése - miután fénykép is készül a drukkerről - csak személyesen lehetséges, kiváltása jelenleg ingyenes.

A 10 éven aluliak és a 70 éven felüli szurkolók előzetes regisztrációt követően ingyen tekinthetik meg a hazai bajnoki, Magyar Kupa és Ligakupa-mérkőzéseket, a tribünön kívül bárhová ülhetnek, állhatnak. Nekik ehhez egyszer kell megvásárolniuk az 500 forintba kerülő kedvezményes belépőjüket, amelyhez be kell mutatni kedvezményre jogosító okmányaikat.

Online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet belépőt vásárolni.

Aki egy semleges bajnokira mérkőzésre szeretnének ellátogatni, megtehetik a Haladás-klubkártyájukkal. Ebben az esetben viszont a rendező klub dönti el, kijelöl-e számukra semleges szektort, illetve hova ülteti őket.

A válogatott mérkőzésekre szóló jegy vásárlásához is érvényes a Haladás klubkártya is, illetve az MLSZ futballkártyával lehet kilátogatni, ez jelenleg Budapesten két helyen igényelhető.

JEGYELŐVÉTEL A SZOMBATON 18.30-KOR KEZDŐDŐ HALADÁS-VIDEOTON MÉRKŐZÉSRE

LEGEA-HALADÁS BOLT (SZOMBATHELY, KOSSUTH LAJOS UTCA 20.)

Hétfőtől-péntekig 10:00-16:00 és szombaton 10:00-12:00 ig a jegyek kedvezményes áron kaphatók, és kiváltható a klubkártya is.

STADION Bartók Béla körúti vendégpénztárában

Csütörtökön, pénteken 15:00-19:00 között jegyet, bérletet, klubkártyát, kedvezményes belépőt árulnak. Természetesen itt is kedvezményes áron lehet jegyet vásárolni.

Szombaton 14.30-kor nyitnak a Rohonci úti pénztárak. A 3-as jegypénztárban még ekkor is lesz mód klubkártya kiváltására, de mert csak egy munkaállomás lesz, ezért várhatóan hosszabb sor lesz alakulhat ki, ezért nem ajánljuk ezt az opciót.

Jegyárakról, kedvezményekről ITT TÁJÉKOZÓDHAT.

PARKOLÁS

A Rendőrséggel történt egyeztetést követően,- tekintettel arra, hogy a HVSE sporttelepén, a Bartók Béla körút felőli bejárattal üzemel a gépkocsi parkoló a mérkőzések idején ( 500,- Ft/gépkocsi ) - kérjük a szurkolókat, hogy vegyék igénybe a gépkocsi parkolót, illetve szabályos helyen hagyják a gépkocsikat, ne zavarják a környéken élőket szabálytalan parkolással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!