Sport

2014.09.17. 15:05

MLSZ Grassroots „C” tanfolyam kezdődik

Székesfehérvár – A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett – MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít Székesfehérváron.

Bobory Balázs

A tanfolyam célja, hogy naprakész ismeretanyaghoz juttassa a gyermekekkel foglalkozó és a tömegsport területén tevékenykedő edzőket. A tanfolyam során a hallgatók az életkori sajátosságokra épülő sportági ismeretek mellett elsajátítják a gyermekek sportolásával összefüggő szervezési, egészség biztosítási, módszertani és tehetséggondozási alapismereteket, elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt az érintett korosztályok játékosai között. Jártasságot szereznek a gyermekek sportolásával, labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos dokumentációk elkészítésében.

A felvételi vizsga követelményei: felvételi beszélgetés és sportági alkalmasság. A felvételi vizsga időpontja és helyszíne: Székesfehérvár Csíkvári út 10. Sóstói Stadion 2014.10.08.

Jelentkezési feltételek:

– megadott e-mail címre beküldött jelentkezési lap.

– aki rendelkezik MLSZ D képesítéssel az, az oklevelének másolatát a jelentkezési lappal együtt adja le.

– legmagasabb iskolai végzettség fénymásolata

– 18. életév betöltése

– orvosi alkalmassági igazolás

– hatósági erkölcsi bizonyítvány (eredeti példány)

Jelentkezés határideje: 2014. szeptember 20. illetve az 50 fős létszámhatár eléréséig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!