Foci

2014.09.18. 14:44

Várhatóan most nem marad el mérkőzés

Zala megye - Két esetben cserélték fel a csapatok a pályaválasztói jogot, egyelőre nem tudunk mérkőzés halasztásról a megyei labdarúgó bajnokságokban.

Bozó Péter

A múlt hét végén több mérkőzést is el kellett halasztani az esőzések miatt Zala megyében. Ezek pótlásáról később dönt a szövetség, a csapatoknak jövő hét keddig kell megegyezniük, amennyiben ez nem történik meg, az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága jelöli ki az új időpontokat.

– Több helyen is állt a víz a pályán, de nem érkezett olyan információ, ami szerint hosszabb távon nem lehetne mérkőzést rendezni ezeken a helyeken. Eddig két esetben, a Mumor–Csömödér-Kissziget és Páka–Zalaszentmihány találkozók esetében kérték a csapatok a pályaválasztói jog cseréjét – mondta el kérdésünkre Zámodics Krisztián, a Versenybizottság titkára. – Ha jó idő lesz, akkor talán nem maradnak el újabb meccsek a hét végi fordulóban. Amennyiben mégis változtatásokra lenne szükség, akkor a múlt heti gyakorlathoz hasonlóan a két egyesület együttes kérelmét pénteken 16 óráig juttassák el a csapatok hozzánk.

Kapcsolódó:

Elhalasztott meccsek: A Zala megyei igazgatóság is segíteni fog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!