Olvasó

2014.09.19. 11:07

Jánosháza a világháborúra emlékezik

Az I. Világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából Jánosháza Város Képviselő Testülete 2014. szeptember 27-én tartja megemlékezését.

Illés Zsuzsa

A megemlékezés szónoka V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára lesz. Beszédet mond még Keresztes István polgármester is. Program: Délután két órakor kezdődik a Művelődési Otthonban az emlékműsor, melyben közreműködnek a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Batthyány Lajos ÁMK Óvoda és a Szent Imre Általános Iskola diákjai valamint a Művelődési ház Amatőr Színtársulatának tagjai. Ekkor nyitják meg a Honismereti kör által szervezett „Mire a levelek lehullanak ”című kiállítást is. Ezt követően a Mária kertben Kovács József káplán igeliturgiát tart és felszenteli a nemrégiben felújított I. Világháborús emlékművet. A tiszteletadás koszorúzással zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!