Sport

2014.09.23. 11:25

Mozgalmas időszakon vannak túl a veszprémi judósok

A Domonkos László Veszprém JSE judósai négy tornán képviselték a klub színeit a közelmúltban, ráadásul egy tucatnyi érmet haza is hoztak.

Polgár Tibor

A legkisebbek utánpótlásversenyen vettek részt Zalaegerszegen, és kiválóan helytálltak a népes mezőnyben – tájékoztatott Horváth László, a Domonkos László Veszprém JSE elnöke.

– Egerszegen Frantal Nándor és Németh Bulcsú aranyérmet szerzett. Utóbbi két kategóriában is indult, így egy ezüstöt is begyűjtött, míg Németh Zétény a dobogó harmadik fokára állhatott fel – tudtuk meg a klubvezetőtől. A Piliscsabán megrendezett Duna-kupán Horváth László Levente a magyar válogatott tagjaként csapatban első helyezést ért el, a mieink maguk mögé utasították az osztrák és a szlovák válogatottat. Tatabányán országos rangsorversenyt rendeztek, a viadal az országos bajnokságra kvalifikált.

A veszprémi Horváth László Levente (középen barna övvel) az ifjúsági válogatott tagjagént első helyezést ért Piliscsabán (Fotó: VJSE)

A VEJSE eredményei: Hajdu Balázs és Hergovics Soma arany-, míg Horváth Réka, Takács Boglárka, valamint Gazda Patrik ezüstérmet szerzett. Kékesi Szabolcs, Takács Regő és Hergovics Soma pedig a serdülők között ötödik lett.Horváth László úgy fogalmazott, az eredmények biztatóak az országos bajnokságok előtt.

Százhalombatta földharc bajnokságnak adott otthont, amelyen a Domonkos László Veszprém JSE két veterán versenyzője képviselte a klubot: Waltzer Gyula az első, Henn Lőrinc pedig a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!